فورى ایران تغذیه دانشگاه دانشگاه آشپزخانه

فورى: ایران تغذیه دانشگاه دانشگاه آشپزخانه دانشجویان مواد غذایی ذائقه غذایی

گت بلاگز علمی پزشکی نبود کارشناس تغذیه در دانشگاه‌ها ، بودجه ۸۰ میلیونی بازسازی و بهسازی زیرساخت آشپزخانه دانشگاه تهران

معاون دانشجویی دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران گفت: اوضاع بهداشت در آشپزخانه کوی دانشگاه در حد مطلوب است چراکه در سال گذشته حدود ۸۰ میلیون تومان هزینه صرف

نبود کارشناس تغذیه در دانشگاه‌ها ، بودجه ۸۰ میلیونی بازسازی و بهسازی زیرساخت آشپزخانه دانشگاه تهران

حسن به نژاد معاون دانشجویی دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی گروه تحریریه سایت جوان؛ اظهار کرد: گزینش غذای مناسب جهت تامین سلامت مطلوب دختران و پسران دانشجو که آینده سازان این سرزمین هستند به توجه خاص ای نیاز دارد.
وی ادامه داد: اوضاع بهداشت در آشپزخانه کوی دانشگاه در حد مطلوب است آیا که در سال گذشته حدود ۸۰ میلیون تومان هزینه صرف بازسازی و بهسازی زیرساخت های این مکان شده است است.

عبارات مهم : ایران

معاون دانشجویی دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران افزود:ما در این بخش خوشبختانه خوب عمل کرده ایم و در واقع نشانه این دانشگاه رسیدن به حد مطلوب و با کیفیت در دانشگاه از نظر تغذیه می باشیم.
به نژاد اضافه کرد:یکی از مهمترین علت هایی که موجب افت غذا در دانشگاه ها می شود نبود کارشناس تغذیه جهت دانشجویان در دانشگاه ها هست. این امر موجب شده است است تا شاهد نوعی هرج ومرج در اوضاع سلف سرویس های دانشگاهی باشیم.
وی تصریح کرد:البته وجود پرسنل ماهر در آشپزخانه ها، همچون سرآشپز و کارگران ماهر نیز می تواند تاثیر زیادی در ارائه غذایی با کیفیت داشته باشد. متاسفانه در بسیاری از دانشگاه ها از آشپزهایی استفاده می شود که در شغل خود آموزش های مورد نیاز را ندیده اند. با این حال از آن ها انتظار می رود که غذایی باکیفیت پخت کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران وجود تجهیزات نامناسب پخت و پز و انبار کردن مواد غذایی از دیگر عوامل نامطلوب بودن کیفیت مواد غذایی در دانشگاه ها دانست و گفت: در بسیاری از دانشگاه ها تجهیزات آشپزخانه ای سال هاست که نوسازی نشده است و بهسازی تجهیزات به طور موردی و در اثر پدید آمدن شرایط اضطراری بوده است.
به نژاد افزود: دانشگاه ها باید نیازهای غذای دانشجویان را با توجه به سن و فعالیت های دوره دانشجویی بررسی کارشناسانه کنند.
وی تاکید کرد: طراحی ساز و کار مناسب جهت حفظ و ایجاد ذائقه غذایی سالم در دانشجویان و در نظر گرفتن تنوع غذایی تازه در سبد غذایی دانشجو از دیگر راهکار ها راجع به سلف سرویس های دانشجویی است.
معاون دانشجویی دانشگاه پایتخت کشور عزیزمان ایران یادآور شد: سلف سرویس ها را در تابستان ها باید پیگیری شود و وضع غذا در تابستان جهت بسیاری از دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی چندان مناسب نیست. این عده از دانشجویان به علت تحقیق و پژوهش مجبورند که تابستان را در خوابگاه ها سپری کنند، ولی خوابگاه به اوضاع رفاهی و تغذیه آنان توجه چندانی ندارد.
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: ایران | تغذیه | دانشگاه | دانشگاه | آشپزخانه | دانشجویان | مواد غذایی | ذائقه غذایی


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog